Overslaan en naar de inhoud gaan

Stemmen op Chantal: stembus Televizier-Ring geopend

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 11:48

Televisiekijkend Nederland kan vanaf dinsdagochtend bepalen welke drie programma's op 9 oktober overblijven in de strijd om de Gouden Televizier-Ring. Er kan onder andere gestemd worden op All Together Now van presentatrice Chantal Janzen.

Maar ook Chateau Meiland (SBS6), De luizenmoeder (AVROTROS), Heel Holland bakt (Omroep MAX) en Jinek (KRO-NCRV) dingen mee naar de prijs.

Televizier-Sterren
Het publiek kan ook een stem uitbrengen op de Televizier-Sterren voor onder meer de beste presentator en presentatrice en het talent van het jaar. Bij de dames behoren Chantal, Linda de Mol, Dionne Stax en Ellie Lust tot de genomineerden. Janzen heeft al vier keer de Televizier-Ring voor beste presentatrice gewonnen.

Bij de mannelijke presentatoren maken onder anderen Jeroen Pauw, Humberto Tan, Gordon en Arjen Lubach kans op de prijs.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen