Overslaan en naar de inhoud gaan

Stem op jouw favoriete zomerfoto

Geplaatst opvrijdag 26 augustus 2016 - 7:09

De afgelopen weken hebben we ruim 120 leuke, grappige en opvallende zomerfoto's ontvangen. Welke foto vind jij het best? Breng je stem uit.

De foto's zijn ingedeeld in drie verschillende thema's: in de tuin, op het terras en op vakantie. In elke categorie wint de foto met de meeste stemmen een mooie prijs.

Stem op een foto

Stemmen
Van maandag 22 augustus tot en met zondag 11 september kan er op de zomerfoto's gestemd worden. Je mag in deze periode per geldig mailadres één keer stemmen. Roep familie en vrienden op om op jouw foto stemmen door gebruik te maken van de social media-buttons naast de foto.

Wil je zelf ook nog graag een zomerfoto uploaden en kans maken op mooie prijzen? Dat kan hier.

Lees ook: Uitleg: hoe moet ik op een foto stemmen?

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Dit zijn de leukste zomerfoto's van Limburg
De leukste zomerfoto? Doe mee en win
Spelregels zomerfotowedstrijd
Uitleg: hoe moet ik een zomerfoto uploaden?
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen