Overslaan en naar de inhoud gaan

Stem op de leukste dierenfoto van Limburg

Geplaatst opwoensdag 2 oktober 2019 - 6:00

Afgelopen week hebben we honderden dierenfoto's ontvangen van huisdieren die met dierendag een beetje extra aandacht verdienen. Stem nu op de mooiste dierenfoto.

Je kunt tot en met woensdag 2 oktober 15:00 uur een stem uitbrengen op jouw favoriete dierenfoto. De drie foto's, een hond, een kat en een ander huisdier, met de meeste stemmen winnen een mooie prijs.

Let op: Een foto insturen kan ook nog steeds. Klik hier.

Stemmen
Om je stem uit te kunnen brengen, moet je gebruik maken van een geldig mailadres. Na het uitbrengen van je stem, krijg je namelijk een mailtje. Pas als je op de link in deze mail klikt, telt jouw stem ook daadwerkelijk mee. Per mailadres kan er slechts één keer gestemd worden.

Lees ook: Uitleg: hoe moet ik op een foto stemmen?

Stem op jouw favoriete dierenfoto.

Let op: Ontvang je geen mailtje waarin je jouw stem kan bevestigen? Controleer dan het spamfilter of de map met ongewenste mail.

Fotowedstrijd
Waarom doen we een dierenfotowedstrijd op onze nieuwssite? Het fotoalbum is de afgelopen week volgestroomd met vrolijke foto's.

Op 4 oktober - dierendag - maken we de winnaars van onze fotowedstrijd bekend.

Een foto uploaden kan ook nog steeds. Stuur de mooiste foto van jouw kat, hond of ander huisdier hier en win een mooie prijs.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen