Overslaan en naar de inhoud gaan

Stelend duo op heterdaad betrapt door lokaas

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 6:43

Een vrouw van 47 en een man van 41 zijn door de politie op heterdaad betrapt toen ze een laptop hadden gestolen uit een auto in Blerick.

Dit gebeurde eind vorige week, laat de politie Venlo-Beesel maandagavond weten.

Doelwit
Sinds april zijn van ongeveer twintig auto's op een parkeerplaats aan 't Rooth de ramen ingeslagen. Voornamelijk wagens met een Duits kenteken waren doelwit.

Lokaas
Op donderdag vijf september werd een auto met een Duitse nummerplaat op dezelfde parkeerplaats gezet. In het zicht lag een laptop als lokaas. De man en vrouw sloegen met een moersleutel een ruit in en namen de laptop mee. Direct daarna werden ze door de politie opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen