Overslaan en naar de inhoud gaan

Stelend duo op heterdaad betrapt door lokaas

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 6:43

Een vrouw van 47 en een man van 41 zijn door de politie op heterdaad betrapt toen ze een laptop hadden gestolen uit een auto in Blerick.

Dit gebeurde eind vorige week, laat de politie Venlo-Beesel maandagavond weten.

Doelwit
Sinds april zijn van ongeveer twintig auto's op een parkeerplaats aan 't Rooth de ramen ingeslagen. Voornamelijk wagens met een Duits kenteken waren doelwit.

Lokaas
Op donderdag vijf september werd een auto met een Duitse nummerplaat op dezelfde parkeerplaats gezet. In het zicht lag een laptop als lokaas. De man en vrouw sloegen met een moersleutel een ruit in en namen de laptop mee. Direct daarna werden ze door de politie opgepakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen