Overslaan en naar de inhoud gaan

Stelend duo op heterdaad betrapt door lokaas

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 6:43

Een vrouw van 47 en een man van 41 zijn door de politie op heterdaad betrapt toen ze een laptop hadden gestolen uit een auto in Blerick.

Dit gebeurde eind vorige week, laat de politie Venlo-Beesel maandagavond weten.

Doelwit
Sinds april zijn van ongeveer twintig auto's op een parkeerplaats aan 't Rooth de ramen ingeslagen. Voornamelijk wagens met een Duits kenteken waren doelwit.

Lokaas
Op donderdag vijf september werd een auto met een Duitse nummerplaat op dezelfde parkeerplaats gezet. In het zicht lag een laptop als lokaas. De man en vrouw sloegen met een moersleutel een ruit in en namen de laptop mee. Direct daarna werden ze door de politie opgepakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen