Overslaan en naar de inhoud gaan

Stel met bijzonder verhaal trouwt in roze opblaaskerk

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:11

Het stel dat op zaterdag 7 juli een compleet verzorgde bruiloft krijgt op dancefestival Stereo Sunday is bekendgemaakt.

Anneleen en Fynn gaan elkaar in de roze opblaaskerk het jawoord geven, schrijft Omroep Venlo.

Noodlot
De organisatie had een oproep geplaatst voor een bijzonder stel dat tijdens het festival met elkaar in het huwelijksbootje wilde stappen. Zij was er al snel uit dat Anneleen de bruiloft het meest heeft verdiend. Zij verloor namelijk eerder haar echtgenoot aan kanker. Het noodlot blijkt nu ook toegeslagen te zijn bij haar huidige vriend. Desondanks willen ze dolgraag een trouwring om elkaars vinger schuiven.

Lees ook: Bijzonder stel gezocht voor droomhuwelijk tijdens festival

Verrast
Het aankomend echtpaar werd donderdagmiddag door de organisatie op het terras verrast met de mededeling, inclusief ballonnen en champagne. Veel vrienden waren getuigen van dit heuglijk nieuws.

Honeymoon
De winnaars hoeven niets te regelen, dat wordt namelijk allemaal gedaan. Op Stereo Sunday gaat trouwambtenaar Vera Tax hen in het echt verbinden. Na het huwelijk wacht het kersverse paar nog een honeymoon naar een nog geheime bestemming.

Het festival deed onlangs een oproep om met een video duidelijk te maken waarom zij het droomhuwelijk willen winnen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen