Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stel met bijzonder verhaal trouwt in roze opblaaskerk

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:11

Het stel dat op zaterdag 7 juli een compleet verzorgde bruiloft krijgt op dancefestival Stereo Sunday is bekendgemaakt.

Anneleen en Fynn gaan elkaar in de roze opblaaskerk het jawoord geven, schrijft Omroep Venlo.

Noodlot
De organisatie had een oproep geplaatst voor een bijzonder stel dat tijdens het festival met elkaar in het huwelijksbootje wilde stappen. Zij was er al snel uit dat Anneleen de bruiloft het meest heeft verdiend. Zij verloor namelijk eerder haar echtgenoot aan kanker. Het noodlot blijkt nu ook toegeslagen te zijn bij haar huidige vriend. Desondanks willen ze dolgraag een trouwring om elkaars vinger schuiven.

Lees ook: Bijzonder stel gezocht voor droomhuwelijk tijdens festival

Verrast
Het aankomend echtpaar werd donderdagmiddag door de organisatie op het terras verrast met de mededeling, inclusief ballonnen en champagne. Veel vrienden waren getuigen van dit heuglijk nieuws.

Honeymoon
De winnaars hoeven niets te regelen, dat wordt namelijk allemaal gedaan. Op Stereo Sunday gaat trouwambtenaar Vera Tax hen in het echt verbinden. Na het huwelijk wacht het kersverse paar nog een honeymoon naar een nog geheime bestemming.

Het festival deed onlangs een oproep om met een video duidelijk te maken waarom zij het droomhuwelijk willen winnen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen