Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stel met bijzonder verhaal trouwt in roze opblaaskerk

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:11

Het stel dat op zaterdag 7 juli een compleet verzorgde bruiloft krijgt op dancefestival Stereo Sunday is bekendgemaakt.

Anneleen en Fynn gaan elkaar in de roze opblaaskerk het jawoord geven, schrijft Omroep Venlo.

Noodlot
De organisatie had een oproep geplaatst voor een bijzonder stel dat tijdens het festival met elkaar in het huwelijksbootje wilde stappen. Zij was er al snel uit dat Anneleen de bruiloft het meest heeft verdiend. Zij verloor namelijk eerder haar echtgenoot aan kanker. Het noodlot blijkt nu ook toegeslagen te zijn bij haar huidige vriend. Desondanks willen ze dolgraag een trouwring om elkaars vinger schuiven.

Lees ook: Bijzonder stel gezocht voor droomhuwelijk tijdens festival

Verrast
Het aankomend echtpaar werd donderdagmiddag door de organisatie op het terras verrast met de mededeling, inclusief ballonnen en champagne. Veel vrienden waren getuigen van dit heuglijk nieuws.

Honeymoon
De winnaars hoeven niets te regelen, dat wordt namelijk allemaal gedaan. Op Stereo Sunday gaat trouwambtenaar Vera Tax hen in het echt verbinden. Na het huwelijk wacht het kersverse paar nog een honeymoon naar een nog geheime bestemming.

Het festival deed onlangs een oproep om met een video duidelijk te maken waarom zij het droomhuwelijk willen winnen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen