Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stel met bijzonder verhaal trouwt in roze opblaaskerk

Geplaatst opdonderdag 17 mei 2018 - 17:11

Het stel dat op zaterdag 7 juli een compleet verzorgde bruiloft krijgt op dancefestival Stereo Sunday is bekendgemaakt.

Anneleen en Fynn gaan elkaar in de roze opblaaskerk het jawoord geven, schrijft Omroep Venlo.

Noodlot
De organisatie had een oproep geplaatst voor een bijzonder stel dat tijdens het festival met elkaar in het huwelijksbootje wilde stappen. Zij was er al snel uit dat Anneleen de bruiloft het meest heeft verdiend. Zij verloor namelijk eerder haar echtgenoot aan kanker. Het noodlot blijkt nu ook toegeslagen te zijn bij haar huidige vriend. Desondanks willen ze dolgraag een trouwring om elkaars vinger schuiven.

Lees ook: Bijzonder stel gezocht voor droomhuwelijk tijdens festival

Verrast
Het aankomend echtpaar werd donderdagmiddag door de organisatie op het terras verrast met de mededeling, inclusief ballonnen en champagne. Veel vrienden waren getuigen van dit heuglijk nieuws.

Honeymoon
De winnaars hoeven niets te regelen, dat wordt namelijk allemaal gedaan. Op Stereo Sunday gaat trouwambtenaar Vera Tax hen in het echt verbinden. Na het huwelijk wacht het kersverse paar nog een honeymoon naar een nog geheime bestemming.

Het festival deed onlangs een oproep om met een video duidelijk te maken waarom zij het droomhuwelijk willen winnen.

Advertentie
Deel dit bericht via

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen