Overslaan en naar de inhoud gaan

Steins wijst PSG de weg tegen koploper Kielce

Geplaatst opwoensdag 24 februari 2021 - 15:06

Onder leiding van handballer Luc Steins heeft Paris Saint Germain het EHF Champions League-duel van koploper Kielce gewonnen

De uit Voerendaal afkomstige handballer was in de eerste helft ongrijpbaar voor de fysiek veel sterkere verdedigers van Vive Kielce. De Franse ploeg won met 37-26.

Honderd procent doelpercentage
Met zes doelpunten en drie assist was Steins de gevierde man bij de Parijse topclub. Steins haalde bij zijn doelpogingen een schotpercentage van honderd procent. Alle zes de doelpogingen leverden een doelpunt op.

Kielce krijgt uiteindelijk grip op Steins
In de tweede helft wijzigde de Poolse tegenstander de verdedigende opstelling waardoor Steins verder van het doel af kwam te spelen. De trainer van PSG, Raul Gonzalez koos er in de tweede helft voor om Steins meer rust te gunnen. De voormalige speler van Lions zat toen noodgedwongen meer op de bank. Het leed voor de Poolse koploper was toen echter al geschied.

Ongeslagen in de Champions League
Sinds de komst van Steins deel uitmaakt van het team van PSG, is de ploeg uit de Franse hoofdstad nog ongeslagen in de Champions League. Met twaalf punten en een derde plaats in de poule lonkt de volgende ronde voor de Fransozen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen