Overslaan en naar de inhoud gaan

Steins gezin gaat nieuw huis bouwen na verwoestende brand

Geplaatst opvrijdag 29 december 2017 - 11:00

Herman en Maria Gelissen uit Stein gaan een nieuw huis bouwen. Hun huis aan de Kelderstraat brandde in oktober helemaal af.

Van de een op andere dag hadden ze helemaal niets meer. Na een gitzwarte nacht vol vuur, paniek, angst en dikke rook was er gelukkig ook een lichtpuntje.

Koeki
Halsbandparkiet
Koeki had de vuurzee wonder boven wonder overleefd. De geliefde gifgroene vogel werd met kooi en al ongedeerd uit de inmiddels afgebrande ruïne gehaald.

Koeki stal daarmee de show in een voor de rest dramatisch verhaal voor de familie Gelissen.

L1 blikt terug op bijzondere en opmerkelijke momenten van 2017. Hoe is het met? De serie is te zien van 27 t/m 31 december in het L1NWS en op L1.nl/jaaroverzicht2017.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen