Voorbereiding heropening Steinerbos (15-05-2020)

D-day voor Steinerbos: voorlopig 500 bezoekers

Het Steinerbos in Stein is volgens directeur Marc Bossers corona-proof. Het park met speeltuinen, wandelroutes, buiten- en binnenbad begint de eerste week voorzichtig.

Personeel Steinerbos bestrijdt zelf eikenprocessierups

Ook in het Steinerbos huist de eikenprocessierups. Het personeel komt daar zelf in actie tegen het beestje.

Hartenkreet Steinerbos na derde inbraak: 'Gemeente doe iets!'

De medewerkers van kinderboerderij Steinerbos zitten werkelijk met hun handen in het haar. Voor de derde keer op rij is er ingebroken.

Dieven plunderen kinderboerderij in Steinerbos

Dieven hebben twee keer in een week ingebroken bij de kinderboerderij in recreatiepark Steinerbos in Stein. De beheerder is ten einde raad.

Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur

Steinerbos krijgt na 1 januari weer een nieuwe directeur. Het contract van Michel Leinders wordt niet verlengd. Het personeel van Steinerbos is teleurgesteld over het besluit.

Verregende zomer treft Steinerbos keihard

Door het erg regenachtige weer heeft Steinerbos alleen al in juni 60.000 euro minder omzet gehaald dan begroot.

Baas Toverland genoemd bij Steinerbos

In de Steinse politiek wordt de naam van Jean Gelissen - directeur van pretpark Toverland - genoemd als ondernemer die van Steinerbos een modern attractiepark wil maken.

Stein wil brasserie kopen voordat motorclubs het doen

De gemeente Stein wil de brasserie van Steinerbos voor 205.000 euro terugkopen. Dit om te voorkomen dat het horecapand in handen komt van motorbendes.

Steinerbos heeft extra krediet nodig

Steinerbos dreigt in acute betalingsproblemen te komen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten