Overslaan en naar de inhoud gaan

Stein schorst de baas van het Steinerbos

Geplaatst opwoensdag 25 februari 2015 - 10:27

Directeur Roy Kepser van Steinerbos wordt door het college van Stein geschorst en keert niet meer terug in zijn functie.

B en W hebben als aandeelhouders van de Steinerbos BV maandag per direct Michel Leinders aangesteld als interim- directeur.

Vervanging tijdens ziekte
Leinders was al plaatsvervangend directeur in het najaar van 2014, toen Kepser enige tijd ziek was. Daarvoor was hij door de gemeente ingehuurd als projectleider van het nieuwe zwembad, dat 1 april open gaat.

Waarom Kepser nu moet vertrekken, wil het college niet zeggen.

Beëindiging van samenwerking
Verantwoordelijk wethouder Ron van Leuken (DOS) weigerde dinsdag mondeling te reageren op de korte schriftelijke verklaring die het college had uitgegeven. Daarin staat dat uit privacy-overwegingen geen verdere mededelingen worden gedaan. Wel is duidelijk dat inmiddels met Kepser een traject is doorlopen om te komen tot beëindiging van de samenwerking.

De directeur, tot 2013 als ambtenaar van de gemeente Stein bedrijfsleider van het recreatiepark, was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim
Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur
Ex-directeur Steinerbos wil van geheimhouding af
Openheid over vertrek Steinerbos-directeur Roy Kepser
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen