Overslaan en naar de inhoud gaan

Stein schorst de baas van het Steinerbos

Geplaatst opwoensdag 25 februari 2015 - 10:27

Directeur Roy Kepser van Steinerbos wordt door het college van Stein geschorst en keert niet meer terug in zijn functie.

B en W hebben als aandeelhouders van de Steinerbos BV maandag per direct Michel Leinders aangesteld als interim- directeur.

Vervanging tijdens ziekte
Leinders was al plaatsvervangend directeur in het najaar van 2014, toen Kepser enige tijd ziek was. Daarvoor was hij door de gemeente ingehuurd als projectleider van het nieuwe zwembad, dat 1 april open gaat.

Waarom Kepser nu moet vertrekken, wil het college niet zeggen.

Beëindiging van samenwerking
Verantwoordelijk wethouder Ron van Leuken (DOS) weigerde dinsdag mondeling te reageren op de korte schriftelijke verklaring die het college had uitgegeven. Daarin staat dat uit privacy-overwegingen geen verdere mededelingen worden gedaan. Wel is duidelijk dat inmiddels met Kepser een traject is doorlopen om te komen tot beëindiging van de samenwerking.

De directeur, tot 2013 als ambtenaar van de gemeente Stein bedrijfsleider van het recreatiepark, was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Directeur Steinerbos in Stein weg, reden blijft geheim
Personeel Steinerbos teleurgesteld over vertrek directeur
Ex-directeur Steinerbos wil van geheimhouding af
Openheid over vertrek Steinerbos-directeur Roy Kepser
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen