Overslaan en naar de inhoud gaan

Stein is het zat en vervangt prullenbakken niet meer

Geplaatst opdonderdag 22 december 2016 - 22:31

De gemeente Stein is het zat dat de prullenbakken in het Heidekamppark keer op keer vernield worden. Daarom worden kapotte exemplaren niet meer vervangen.

Het Heidekamppark is sowieso een plek van zorg.

Zwerfvuil
Zo was er recent ook al sprake van diefstal en werd er zwerfvuil gedumpt. Reden voor de gemeente om het park extra goed te laten controleren door BOA's.

Prullenbakken
Van de vernielde prullenbakken is ook aangifte gedaan, zo laat de gemeente op haar site weten. Dat gebeurt altijd volgens wethouder Danny Hendrix om herstelkosten te kunnen verhalen op de daders.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Brandweer bevrijdt kind uit prullenbak
Vandalen blazen afvalbakken op in Stein
Horeca en motorcross taboe op park in Stein
Vuurwerk Graetheidelaan Urmond (19 dec 2019)
Vuurwerk in brievenbus gegooid: hond en baasje gewond
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen