Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn zegt 'nee' tegen geïnteresseerd PEC Zwolle

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 15:51

Trainer Maurice Steijn (45) blijft voorlopig bij VVV-Venlo. Hij stond in de concrete belangstelling van PEC Zwolle, maar heeft die club laten weten dat hij niet naar Overijssel komt.

Dat meldt Voetbal International. Zwolle stelde volgens het tijdschrift een ultimatum en wilde dinsdag antwoord van de trainer.

Lees ook: Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Contractvoorwaarden
Steijn heeft, ondanks goede gesprekken met de club, besloten niet te tekenen. Dat heeft volgens het voetbaltijdschrift te maken met 'contractvoorwaarden'. Om diezelfde reden liet de trainer eerder de kans liggen om naar Feyenoord te gaan, als assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst.

Succesvolle samenwerking
De oefenmeester uit Den Haag staat er al jaren goed op bij andere clubs. In zijn vijfjarige periode in Venlo promoveerde hij naar de Eredivisie en wist hij vervolgens met beperkte financiele middelen steeds te zorgen voor lijfsbehoud. Hij wees naast Zwolle en Feyenoord ook FC Utrecht af.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen