Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Steijn zegt 'nee' tegen geïnteresseerd PEC Zwolle

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 15:51

Trainer Maurice Steijn (45) blijft voorlopig bij VVV-Venlo. Hij stond in de concrete belangstelling van PEC Zwolle, maar heeft die club laten weten dat hij niet naar Overijssel komt.

Dat meldt Voetbal International. Zwolle stelde volgens het tijdschrift een ultimatum en wilde dinsdag antwoord van de trainer.

Lees ook: Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Contractvoorwaarden
Steijn heeft, ondanks goede gesprekken met de club, besloten niet te tekenen. Dat heeft volgens het voetbaltijdschrift te maken met 'contractvoorwaarden'. Om diezelfde reden liet de trainer eerder de kans liggen om naar Feyenoord te gaan, als assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst.

Succesvolle samenwerking
De oefenmeester uit Den Haag staat er al jaren goed op bij andere clubs. In zijn vijfjarige periode in Venlo promoveerde hij naar de Eredivisie en wist hij vervolgens met beperkte financiele middelen steeds te zorgen voor lijfsbehoud. Hij wees naast Zwolle en Feyenoord ook FC Utrecht af.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen