Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn zegt 'nee' tegen geïnteresseerd PEC Zwolle

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 15:51

Trainer Maurice Steijn (45) blijft voorlopig bij VVV-Venlo. Hij stond in de concrete belangstelling van PEC Zwolle, maar heeft die club laten weten dat hij niet naar Overijssel komt.

Dat meldt Voetbal International. Zwolle stelde volgens het tijdschrift een ultimatum en wilde dinsdag antwoord van de trainer.

Lees ook: Sterspelers én trainer dreigen VVV-Venlo te verlaten

Contractvoorwaarden
Steijn heeft, ondanks goede gesprekken met de club, besloten niet te tekenen. Dat heeft volgens het voetbaltijdschrift te maken met 'contractvoorwaarden'. Om diezelfde reden liet de trainer eerder de kans liggen om naar Feyenoord te gaan, als assistent-trainer van Giovanni van Bronckhorst.

Succesvolle samenwerking
De oefenmeester uit Den Haag staat er al jaren goed op bij andere clubs. In zijn vijfjarige periode in Venlo promoveerde hij naar de Eredivisie en wist hij vervolgens met beperkte financiele middelen steeds te zorgen voor lijfsbehoud. Hij wees naast Zwolle en Feyenoord ook FC Utrecht af.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen