Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn wil rust bewaren ondanks financiële perikelen VVV

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 13:37

VVV-trainer Maurice Steijn wil ondanks de financiële perikelen bij de club de rust bewaren binnen zijn selectie.

Woensdag werd bekend dat de gemeente Venlo weigert de voetbalclub financiële steun te verlenen. VVV klopte eerder dit jaar aan voor geld, maar kreeg nul op rekest. Volgens de clubleiding is door het 'nee' van de gemeente het voortbestaan van VVV in gevaar. "Het nieuws van de gemeente afgelopen woensdag was natuurlijk een domper voor iedereen binnen de club", zegt Steijn daarover.

Lees ook: Gemeente Venlo weigert VVV financiële steun

Moeilijke tegenstander
Waar VVV financieel in zwaar weer zit, gaat het ze in de competitie voor de wind. De club staat keurig tweede in de Jupiler League, op vijf punten achter koploper Sparta. Vrijdagavond komt Achilles'29 op bezoek in Venlo. Een pittige tegenstander voor VVV, want vorig seizoen wist de club in eigen huis niet te winnen. Uit werd zelfs met 3-0 verloren.

'Geen laagvlieger'
Steijn denkt dat zijn ploeg inmiddels gegroeid is. "Maar dat neemt niet weg dat ik Achilles een lastige tegenstander vind op basis van de wedstrijden die ik dit seizoen van ze heb gezien. Ze hebben vorige week nog van Eindhoven gewonnen en tegen Go Ahead Eagles hielden ze het ook lang vol. Ik beschouw deze ploeg dan ook zeker niet als een laagvlieger in de eerste divisie."

Vrijdag in Dagblad de Limburger een uitgebreid interview met de Noord-Limburgse spelers van Achilles'29: Joey Dekkers en Freek Thoone.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV mist alle centrale verdedigers tegen Telstar
Sneeuw geruimd, groen licht voor Limburgse clubs
VVV wint en houdt weer de nul
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen