Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn wil rust bewaren ondanks financiële perikelen VVV

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 13:37

VVV-trainer Maurice Steijn wil ondanks de financiële perikelen bij de club de rust bewaren binnen zijn selectie.

Woensdag werd bekend dat de gemeente Venlo weigert de voetbalclub financiële steun te verlenen. VVV klopte eerder dit jaar aan voor geld, maar kreeg nul op rekest. Volgens de clubleiding is door het 'nee' van de gemeente het voortbestaan van VVV in gevaar. "Het nieuws van de gemeente afgelopen woensdag was natuurlijk een domper voor iedereen binnen de club", zegt Steijn daarover.

Lees ook: Gemeente Venlo weigert VVV financiële steun

Moeilijke tegenstander
Waar VVV financieel in zwaar weer zit, gaat het ze in de competitie voor de wind. De club staat keurig tweede in de Jupiler League, op vijf punten achter koploper Sparta. Vrijdagavond komt Achilles'29 op bezoek in Venlo. Een pittige tegenstander voor VVV, want vorig seizoen wist de club in eigen huis niet te winnen. Uit werd zelfs met 3-0 verloren.

'Geen laagvlieger'
Steijn denkt dat zijn ploeg inmiddels gegroeid is. "Maar dat neemt niet weg dat ik Achilles een lastige tegenstander vind op basis van de wedstrijden die ik dit seizoen van ze heb gezien. Ze hebben vorige week nog van Eindhoven gewonnen en tegen Go Ahead Eagles hielden ze het ook lang vol. Ik beschouw deze ploeg dan ook zeker niet als een laagvlieger in de eerste divisie."

Vrijdag in Dagblad de Limburger een uitgebreid interview met de Noord-Limburgse spelers van Achilles'29: Joey Dekkers en Freek Thoone.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV mist alle centrale verdedigers tegen Telstar
Sneeuw geruimd, groen licht voor Limburgse clubs
VVV wint en houdt weer de nul
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen