Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn: 'We mogen het tegen Achilles niet laten liggen'

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 16:17

Normaal gesproken, tenzij de concurrentie ook stuk voor stuk steken laat vallen, helpt alleen een zege op Achilles’29 (vrijdagavond, 20.00 uur) VVV aan de periodetitel.

Trainer Maurice Steijn is dan ook helder: die overwinning zal en moet er komen: "Natuurlijk staat er druk op omdat we weten dat we moeten winnen. En omdat we weten dat de tegenstander ons dit seizoen al twee keer (uitduel in de heenronde en oefenwedstrijd in de winterstop) verslagen heeft."

Klaar voor de strijd
"Maar als je zo’n goede periode hebt gehad zoals wij, en dat met het zware programma in die periode - onder andere De Graafschap uit, Almere uit, Roda uit en Emmen uit - dan mag je het niet thuis tegen Achilles laten liggen. En ik heb het idee dat de ploeg daar klaar voor is."

Promes
De inzetbaarheid van Jerold Promes is een vraagteken. De verdediger wordt geplaagd door een verrekte spier in het bovenbeen. Randy Wolters en Niels Fleuren keren afgaande op de afsluitende training terug in de basisopstelling.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Steijn: ‘VVV moet laatste twee wedstrijden winnen’
VVV heeft periodetitel voor het grijpen
MVV motiveert FC Oss met vlaai
Opnieuw prijs voor Fortuna: Semedo wint Bronzen Stier
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen