Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn: 'We mogen het tegen Achilles niet laten liggen'

Geplaatst opdonderdag 26 februari 2015 - 16:17

Normaal gesproken, tenzij de concurrentie ook stuk voor stuk steken laat vallen, helpt alleen een zege op Achilles’29 (vrijdagavond, 20.00 uur) VVV aan de periodetitel.

Trainer Maurice Steijn is dan ook helder: die overwinning zal en moet er komen: "Natuurlijk staat er druk op omdat we weten dat we moeten winnen. En omdat we weten dat de tegenstander ons dit seizoen al twee keer (uitduel in de heenronde en oefenwedstrijd in de winterstop) verslagen heeft."

Klaar voor de strijd
"Maar als je zo’n goede periode hebt gehad zoals wij, en dat met het zware programma in die periode - onder andere De Graafschap uit, Almere uit, Roda uit en Emmen uit - dan mag je het niet thuis tegen Achilles laten liggen. En ik heb het idee dat de ploeg daar klaar voor is."

Promes
De inzetbaarheid van Jerold Promes is een vraagteken. De verdediger wordt geplaagd door een verrekte spier in het bovenbeen. Randy Wolters en Niels Fleuren keren afgaande op de afsluitende training terug in de basisopstelling.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Steijn: ‘VVV moet laatste twee wedstrijden winnen’
VVV heeft periodetitel voor het grijpen
MVV motiveert FC Oss met vlaai
Opnieuw prijs voor Fortuna: Semedo wint Bronzen Stier
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen