Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn: ‘VVV moet laatste twee wedstrijden winnen’

Geplaatst opdonderdag 11 december 2014 - 13:33

VVV-trainer Maurice Steijn wil de laatste twee wedstrijden van dit kalenderjaar winnend afsluiten.

"Ik heb onszelf die druk opgelegd. Om een rol van betekenis te blijven spelen, met het oog op de play-offs, moet je duels tegen ploegen als Achilles’29 en Fortuna Sittard winnen. Dan gaan we met een goed gevoel de winterstop in", meent Steijn.

Vertrouwen
"Wij verkeren overigens niet in de positie om tegenstanders te onderschatten. Achilles is een stugge ploeg, maar wanneer we de strijd aan de dag leggen zoals tegen Roda JC dan vertrouw ik erop dat we drie punten pakken", aldus Steijn, die zijn eerste elf niet wil prijsgeven. "Nee, er is een vaste kern van acht tot negen spelers, maar ieder duel vraagt iets anders. Dan gaat het om details. Die houd ik liever voor mezelf."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Steijn: 'We mogen het tegen Achilles niet laten liggen'
VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Steijn gaat niet snijden in elftal VVV-Venlo
Trainer en speler VVV-Venlo maandag om de tafel
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen