Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn put vertrouwen uit verloren thuiswedstrijd

Geplaatst opzondag 24 mei 2015 - 19:05

VVV treft NAC morgenmiddag om 16.45 uur voor de return in de play-offs. De ploeg van Maurice Steijn moet in Breda een 0-1 achterstand zien weg te werken.

"Wij hebben in De Koel laten zien dat we in staat zijn om NAC uit te schakelen", aldus de VVV-coach.

Karatetrap
Danny Post lost Jeffrey Altheer weer af in de basis van VVV. De aanvoerder van de Venlonaren was geschorst voor de heenwedstrijd in eigen huis. De kans is klein dat Altheer bij de selectie zit door de karatetrap die hij kreeg van NAC-middenvelder Joeri de Kamps in de met 0-1 verloren wedstrijd.

Lees ook: De Kamps heeft toch spijt van zware overtreding tegen VVV

Kansen
VVV rook in de tweede helft bloed en kreeg voldoende kansen om te wedstrijd te doen kantelen. "Dat geeft veel vertrouwen ondanks de nadelige tussenstand. Er liggen zeker kansen voor ons in Breda", aldus Steijn die een aanvallender NAC verwacht dan in Venlo het geval was.

Forceren
"NAC zal in eigen huis snel een beslissing willen forceren. Ze spelen voor eigen publiek in een vol stadion met achttienduizend toeschouwers," Steijn ziet dat overigens niet als een nadeel. "In zo’n ambiance moet je als speler willen schitteren. De druk ligt volledig bij NAC."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

De Kamps heeft toch spijt van zware overtreding tegen VVV
VVV-coach Steijn: NAC favoriet in play-offs
Steijn hoeft niet lang te puzzelen voor duel met FC Oss
VVV mist Buwalda tegen Helmond Sport
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen