Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Steijn put vertrouwen uit verloren thuiswedstrijd

Geplaatst opzondag 24 mei 2015 - 19:05

VVV treft NAC morgenmiddag om 16.45 uur voor de return in de play-offs. De ploeg van Maurice Steijn moet in Breda een 0-1 achterstand zien weg te werken.

"Wij hebben in De Koel laten zien dat we in staat zijn om NAC uit te schakelen", aldus de VVV-coach.

Karatetrap
Danny Post lost Jeffrey Altheer weer af in de basis van VVV. De aanvoerder van de Venlonaren was geschorst voor de heenwedstrijd in eigen huis. De kans is klein dat Altheer bij de selectie zit door de karatetrap die hij kreeg van NAC-middenvelder Joeri de Kamps in de met 0-1 verloren wedstrijd.

Lees ook: De Kamps heeft toch spijt van zware overtreding tegen VVV

Kansen
VVV rook in de tweede helft bloed en kreeg voldoende kansen om te wedstrijd te doen kantelen. "Dat geeft veel vertrouwen ondanks de nadelige tussenstand. Er liggen zeker kansen voor ons in Breda", aldus Steijn die een aanvallender NAC verwacht dan in Venlo het geval was.

Forceren
"NAC zal in eigen huis snel een beslissing willen forceren. Ze spelen voor eigen publiek in een vol stadion met achttienduizend toeschouwers," Steijn ziet dat overigens niet als een nadeel. "In zo’n ambiance moet je als speler willen schitteren. De druk ligt volledig bij NAC."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

De Kamps heeft toch spijt van zware overtreding tegen VVV
VVV-coach Steijn: NAC favoriet in play-offs
Steijn hoeft niet lang te puzzelen voor duel met FC Oss
Robin Buwalda over Jong PSV - VVV
VVV mist Buwalda tegen Helmond Sport
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen