Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Steijn put vertrouwen uit verloren thuiswedstrijd

Geplaatst opzondag 24 mei 2015 - 19:05

VVV treft NAC morgenmiddag om 16.45 uur voor de return in de play-offs. De ploeg van Maurice Steijn moet in Breda een 0-1 achterstand zien weg te werken.

"Wij hebben in De Koel laten zien dat we in staat zijn om NAC uit te schakelen", aldus de VVV-coach.

Karatetrap
Danny Post lost Jeffrey Altheer weer af in de basis van VVV. De aanvoerder van de Venlonaren was geschorst voor de heenwedstrijd in eigen huis. De kans is klein dat Altheer bij de selectie zit door de karatetrap die hij kreeg van NAC-middenvelder Joeri de Kamps in de met 0-1 verloren wedstrijd.

Lees ook: De Kamps heeft toch spijt van zware overtreding tegen VVV

Kansen
VVV rook in de tweede helft bloed en kreeg voldoende kansen om te wedstrijd te doen kantelen. "Dat geeft veel vertrouwen ondanks de nadelige tussenstand. Er liggen zeker kansen voor ons in Breda", aldus Steijn die een aanvallender NAC verwacht dan in Venlo het geval was.

Forceren
"NAC zal in eigen huis snel een beslissing willen forceren. Ze spelen voor eigen publiek in een vol stadion met achttienduizend toeschouwers," Steijn ziet dat overigens niet als een nadeel. "In zo’n ambiance moet je als speler willen schitteren. De druk ligt volledig bij NAC."

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

De Kamps heeft toch spijt van zware overtreding tegen VVV
VVV-coach Steijn: NAC favoriet in play-offs
Steijn hoeft niet lang te puzzelen voor duel met FC Oss
Robin Buwalda over Jong PSV - VVV
VVV mist Buwalda tegen Helmond Sport
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen