Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn gaat niet snijden in elftal VVV-Venlo

Geplaatst opvrijdag 24 oktober 2014 - 15:52

Trainer Maurice Steijn gaat niet snijden in het elftal van VVV dat afgelopen zondag niet wist te winnen van negen spelers van Sparta.

Alleen de toen nog geblesseerde Randy Wolters vervangt Yuki Otsu links in de voorhoede.

Ingrijpen
VVV ontvangt RKC zaterdagmiddag in stadion De Koel. "Dit elftal leverde wel een goede prestatie tegen Helmond Sport. Tegen Sparta was dat natuurlijk niet het geval. Zeker na rust was het slecht van onze kant. Ik kan nu wel een half elftal gaan wijzigen, maar we kunnen beter ingrijpen als het weer slecht verloopt in de wedstrijd. Dan hebben we tenminste betere alternatieven achter de hand", aldus Steijn.

Schorsing
Steijn zit zaterdag de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit. "Tegen Sparta miste ik vooral de absolute wil om te winnen. Ik zag totaal geen overtuiging bij mijn spelers. Dat moet echt anders."

VVV-Venlo - RKC Waalwijk: zaterdagmiddag 16:30 uur, Stadion De Koel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

VVV: Post ontbreekt, Sevinc in de basis
Trainer en speler VVV-Venlo maandag om de tafel
VVV-trainer Steijn kiest Gijzen voor Van Crooy
Steijn: ‘VVV moet laatste twee wedstrijden winnen’
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen