Overslaan en naar de inhoud gaan

Steijn en Van Bommel genomineerd voor Rinus Michels Award

Geplaatst opdinsdag 7 mei 2019 - 12:22

De trainers Maurice Steijn en Mark van Bommel zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award.

De Rinus Michels Award is de prijs voor de beste trainer van de Eredivisie.

Nominaties
Naast Steijn en Van Bommel zijn ook Erik ten Hag (Ajax), John van den Brom (AZ) en Adrie Koster (Willem II) genomineerd.

Stemming
Uiteindelijk wordt er door alle trainers in het Nederlandse betaald voetbal gestemd op wie 17 er mei de prestigieuze prijs mee naar huis neemt.

Willy Boessen
Ook in de Keuken Kampioen Divisie wordt gestreden om de prijs voor de trainer van het jaar. Opvallend is dat de Sittardse trainer Willy Boessen, ondanks zijn ontslag bij FC Den Bosch, toch is genomineerd.

Maurice Steijn won in het seizoen 2016-2017 wel al een keer de prijs voor de beste coach van de Eerste Divisie. In dat jaar werd hij kampioen met VVV-Venlo en promoveerde naar de Eredivsie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen