Overslaan en naar de inhoud gaan

Stefanie Joosten te bewonderen in videogame

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 14:40

Goed nieuws voor fans van het Limburgse gamemodel Stefanie Joosten. Sinds dinsdag is ze te bewonderen in de videogame Spacelords.

De Roermondse heeft de stem ingesproken van Sööma. En vanaf nu kunnen fans met dat karakter spelen.

Eer
Toen het nieuws vorig jaar naar buiten kwam dat Joosten een rol zou gaan spelen in het spel noemde ze het een eer. "Ik hoop dat jullie Sööma leuk vinden en dat jullie vaak met haar zullen spelen", zei ze toen in een speciale video.

Lees ook: Nieuwe glansrol voor gamebabe Stefanie Joosten

Quiet
Joosten is vooral bekend als het karakter Quiet. Voor de zwijgzame en rondborstige sluipschutter uit de game Metal Gear Solid The Phantom Pain zijn de bewegingen, het lichaam en de gezichtsuitdrukking van de Limburgse gamebabe ingescand. Door haar rol in de populaire Japanse game werd ze wereldberoemd.

Verder speelde ze ook in meerdere films.

Lees ook: Model Stefanie Joosten schittert in nieuwe game en film

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen