Fortuna-vertrekker vindt nieuwe club in Bulgarije

Na een paar maanden thuis te hebben gezeten, heeft Stefan Askovski (26) een nieuwe club gevonden. De Macedoniër, die eind juni bij Fortuna Sittard vertrok, heeft in Bulgarije getekend bij Slavia Sofia.

Fortuna gaat niet verder met Stefan Askovksi

Fortuna Sittard gaat niet verder met Stefan Askovski. De Sittardse club heeft besloten het aflopende contract van de Macedonische middenvelder niet te verlengen.

De prijs van succes: hoe ziet Fortuna er straks uit?

Fortuna Sittard wedijvert met NEC om promotie naar de eredivisie, mede dankzij een evenwichtige selectie. De vraag is: Wat blijft er na de zomer van dat team over?

Fortuna Sittard licht opties van drie spelers

Fortuna Sittard heeft de contracten verlengd van aanvaller Sjoerd Ars, middenvelder Vitor Saba en verdediger Stefan Askovski.

Storm op til voor Fortuna in Breda

"Ik verwacht dat het gaat stormen in Breda", voorspelt Fortuna-trainer Ben van Dael over de wedstrijd vrijdagavond tegen NAC.

Blessure Fortunees Askovski lijkt mee te vallen

Een meevaller voor Fortuna Sittard. De blessure die de Macedonische aanwinst Stefan Askovski in het duel met VVV opliep, lijkt mee te vallen.

Fortuna-aanwinst Askovski is speelgerechtigd

De Macedonische aanwinst Stefan Askovski is na een maand eindelijk speelgerechtigd voor Fortuna Sittard.

Fortuna Sittard roept hulp FIFA in voor Askovski

Fortuna Sittard heeft de hulp van de FIFA ingeroepen in de zaak Stefan Askovski.

Turkse club weigert Fortuna-aanwinst vrij te geven

Fortuna Sittard kan vrijdag (20:00 uur) thuis tegen Almere City hoogstwaarschijnlijk nog niet beschikken over de Macedonische aanwinst Stefan Askovski.

Fortuna Sittard strikt Macedonisch international

Fortuna Sittard versterkt zich per direct met de Macedonische international Stefan Askovski.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten