Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Peeters inzetbaar bij MVV

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 13:08

MVV-coach Ron Elsen kan vrijdag (20.00 uur) in het uitduel tegen FC Den Bosch weer beschikken over Stef Peeters.

De Belg stond de afgelopen weken met een hamstringblessure aan de kant, maar is daarvan voldoende hersteld. Of de middenvelder ook zal starten wilde Elsen niet zeggen.

Twijfel
Voor spits Mark Veldmate, die de veldtraining heeft hervat, komt de ontmoeting in Den Bosch nog te vroeg. Tweede doelman Hobie Verhulst liep woensdag op de training een schouderblessure op en is om die reden een twijfelgeval.

Strijdbaar
Ron Elsen toont zich ondanks de slechtse serie in uitduels strijdbaar. MVV verloor vijf van zijn zes wedstrijden op vreemde bodem en daarin werd ook geen enkele keer gescoord.

"We zijn in verschillende uitwedstrijden in fases de betere ploeg geweest. We krijgen ook genoeg kansen, maar het is te vaak net niet. Daarnaast moeten we kritisch kijken naar de manier waarop we doelpunten incasseren", vindt Elsen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
MVV haalt derde oud-Genk-speler: Peeters tekent contract
Blessures treffen MVV
MVV oppermachtig in Almere
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen