Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Peeters inzetbaar bij MVV

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 13:08

MVV-coach Ron Elsen kan vrijdag (20.00 uur) in het uitduel tegen FC Den Bosch weer beschikken over Stef Peeters.

De Belg stond de afgelopen weken met een hamstringblessure aan de kant, maar is daarvan voldoende hersteld. Of de middenvelder ook zal starten wilde Elsen niet zeggen.

Twijfel
Voor spits Mark Veldmate, die de veldtraining heeft hervat, komt de ontmoeting in Den Bosch nog te vroeg. Tweede doelman Hobie Verhulst liep woensdag op de training een schouderblessure op en is om die reden een twijfelgeval.

Strijdbaar
Ron Elsen toont zich ondanks de slechtse serie in uitduels strijdbaar. MVV verloor vijf van zijn zes wedstrijden op vreemde bodem en daarin werd ook geen enkele keer gescoord.

"We zijn in verschillende uitwedstrijden in fases de betere ploeg geweest. We krijgen ook genoeg kansen, maar het is te vaak net niet. Daarnaast moeten we kritisch kijken naar de manier waarop we doelpunten incasseren", vindt Elsen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

MVV'er Verhulst krijgt nieuwe kans
MVV haalt derde oud-Genk-speler: Peeters tekent contract
Blessures treffen MVV
MVV oppermachtig in Almere
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen