Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Classens stoot door naar halve finale The Voice

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 22:52

Stef Classens uit Veulen heeft vrijdagavond de halve finale van The Voice of Holland bereikt.

Het was een emotionele avond voor de zanger van Team Waylon. Classens z'n relatie was namelijk na zeven jaar voorbij. En dat was de 26-jarige Limburgse zanger niet in de koude kleren gaan zitten.

Use to Love
Classens zong Used to love van Martin Garrix & Dean Lewis. Met zijn optreden wist hij het publiek niet te imponeren. Hij kreeg in eerste instantie onvoldoende stemmen. Coach Waylon was wel overtuigd en liet zijn pupil doorgaan naar de halve finale. "Je hebt alle ingrediënten voor een artiest", aldus Waylon.

Singer-songwriter
Classens won in 2014 het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Sinds twee jaar treedt hij op met een band onder de naam ‘Handed’. Hij hoopt nu met zijn deelname aan The Voice een solocarrière op te zetten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen