Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Classens stoot door naar halve finale The Voice

Geplaatst opvrijdag 14 februari 2020 - 22:52

Stef Classens uit Veulen heeft vrijdagavond de halve finale van The Voice of Holland bereikt.

Het was een emotionele avond voor de zanger van Team Waylon. Classens z'n relatie was namelijk na zeven jaar voorbij. En dat was de 26-jarige Limburgse zanger niet in de koude kleren gaan zitten.

Use to Love
Classens zong Used to love van Martin Garrix & Dean Lewis. Met zijn optreden wist hij het publiek niet te imponeren. Hij kreeg in eerste instantie onvoldoende stemmen. Coach Waylon was wel overtuigd en liet zijn pupil doorgaan naar de halve finale. "Je hebt alle ingrediënten voor een artiest", aldus Waylon.

Singer-songwriter
Classens won in 2014 het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Sinds twee jaar treedt hij op met een band onder de naam ‘Handed’. Hij hoopt nu met zijn deelname aan The Voice een solocarrière op te zetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen