Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Classens naar finale The Voice of Holland

Geplaatst opvrijdag 21 februari 2020 - 22:55

Stef Classens uit Veulen heeft vrijdagavond de finale van het populaire tv-programma The Voice of Holland bereikt.

De Limburgse zanger moest het in de crossbattle opnemen tegen Ayoub. Classens kreeg uiteindelijk de meeste stemmen van het publiek, waardoor hij naar de finale gaat.

Rasartiest
De zanger uit Veulen zong I Can’t Make You Love Me van Bonnie Raitt. Daarmee oogstte hij veel lof bij coach Waylon. "Je bent een rasartiest. Je zingt niet alleen fantastisch, maar schrijft ook nog eens te gekke eigen nummers. Je verdient gewoon een plek in de finale", aldus Waylon.

Singer-songwritter
Classens won in 2014 het derde seizoen van De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Sinds twee jaar treedt hij op met een band onder de naam Handed. Hij hoopt nu met zijn deelname aan The Voice een solocarrière op te zetten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen