Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Classens: 'Geen teleurstelling over tweede plek TVOH'

Geplaatst opzaterdag 29 februari 2020 - 13:42

Bij Stef Classens heerst geen teleurstelling, nadat hij bij The Voice of Holland als tweede eindigde. "Ik ben alleen maar blij."

Dat zegt de zanger uit Veulen zaterdag op L1 radio.

Blijheid overheerst
"Dat ik niet heb gewonnen, is dan jammer, maar vooral blijheid overheerst nu. Ik heb mijn eigen single mogen zingen en heb alle rondes mee mogen maken." De 26-jarige singer-songwriter werd vrijdagavond in de finale van het populaire tv-programma verslagen door de 17-jarige Sophia Kruithof uit Weesp. "Misschien geeft een tweede plek nu minder druk."

Lees ook: 1,8 miljoen mensen zien Stef naast winst The Voice grijpen

Meer genoten
Classens had zelf een finaleplaats niet verwacht. Hij schatte zijn kansen vooraf in op nul. In 2014 won hij wel het programma De beste singer-songwriter van Nederland. "Ik heb nu veel meer genoten van het hele avontuur. Toen was ik heel erg gefocust op het goed doen." Na die winst bleef het een tijd stil rondom de Veulense zanger. "Er ligt nu een plan klaar. Toen had ik helemaal geen verwachtingen. Nu dacht ik: stel dat ik ver mag komen, dan moet ik een plan hebben met liedjes die ik uit wil brengen."

Hij voegt direct daad bij het woord, want de twintiger, die nu in Amsterdam woont, duikt zondag al de studio in. "Ik ga nieuwe muziek uitbrengen en de single gaat snel uitkomen."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen