Overslaan en naar de inhoud gaan

Stef Classens eindigt als tweede in The Voice of Holland

Geplaatst opvrijdag 28 februari 2020 - 22:46

Zanger Stef Classens (26) uit Veulen is er niet in geslaagd de finale van The Voice of Holland te winnen.

In de finale legde de Limburger het af tegen de 17-jarige Sophia Kruithof uit Weesp uit het team van coach Anouk.

Geen favoriet
Classens maakte deel uit van Team Waylon. De Limburger begon volgens volgers van de talentenjacht ook niet als favoriet, maar plaatste zich desondanks tot verrassing van velen voor de laatste twee door de populaire Emma uit te schakelen. De vier finalisten werden beoordeeld op de duetten die ze zongen met bekende muzikanten.

Nul kans
Classens was zelf ook verbaasd over zijn finaleplaats. Op de vraag hoe hij zijn kansen had ingeschat, zei hij: "Ja, nul." In de finale moest Classens het opnemen tegen Sophia. Beide finalisten mochten een eigen nummer ten gehore brengen. Het nummer van Sophia viel bij het publiek meer in de smaak, waardoor zij er met de winst vandoor ging.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen