Driedaagse strafzaak voor verdachte steekpartijen Maastricht

De rechtbank in Maastricht heeft tot en met woensdag uitgetrokken voor de strafzaak tegen de Syriër Osama I. Die moet zich verantwoorden voor twee dodelijke steekpartijen eind 2017 in Maastricht.

Verdachte steekpartijen Maastricht opnieuw voor de rechter

De 37-jarige Osama I., die ervan wordt verdacht twee personen van het leven te hebben beroofd, staat vrijdag opnieuw voor de rechter.

Nog steeds vragen politie-optreden steekpartijen Maastricht

De nabestaanden van de slachtoffers van de dodelijke steekpartijen in december in Maastricht hebben nog veel vragen over het rapport over het handelen van de politie.

Verdachte dodelijke steekpartijen Maastricht voor de rechter

Dinsdagmiddag start de rechtszaak tegen de 37-jarige Osama I. De Syriër moet voor de rechter verschijnen, omdat hij wordt verdacht van twee dodelijke steekpartijen in Maastricht.

Politie handelde correct bij steekpartijen Maastricht

De politie heeft op de juiste manier gehandeld bij twee fatale steekpartijen in Maastricht op 14 december vorig jaar.

'Maanden eer Osama I. naar Pieter Baan Centrum kan'

De verdachte van de dodelijke dubbele steekpartij in Maastricht wordt ter observatie opgenomen in het Pieter Baan Centrum.

Video: Slachtoffer steekpartij Maastricht herdacht

Het vrouwelijke slachtoffer van een van de steekpartijen in Maastricht werd vrijdag herdacht in de El Fath Moskee.

Onderzoek naar hulpverlening bij steekpartijen Maastricht

Politie en GGD gaan bekijken hoe de hulpverlening na de dodelijke steekpartijen vorige week donderdag precies is verlopen.

Slachtoffer eerdere steekpartij wil vervolging moordverdachte

De man die eerder dit jaar werd neergestoken door dezelfde persoon die verdacht wordt van een dubbele moord in Maastricht, wil dat justitie hem alsnog daarvoor vervolgt.

Identiteit slachtoffers steekpartijen Maastricht bekend

Bij de fatale steekpartijen in Maastricht zijn een man van 46 en een vrouw van 56 jaar om het leven gekomen. Beiden zijn afkomstig uit Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten