Overslaan en naar de inhoud gaan

Steekpartij in woning: man gewond, verdachte opgepakt

Geplaatst opzaterdag 9 januari 2021 - 7:12

Een man is zaterdagmorgen gewond geraakt bij een steekpartij in een woning in Roermond.

Het steekincident gebeurde rond 6:30 uur in een huis aan de Schepen van der Portenstraat.

Ambulance
De hulpdiensten vonden een gewonde man toen ze op de melding afgingen. Het slachtoffer is in een ambulance behandeld aan zijn verwondingen.

Conflict
Een andere man in de woning is opgepakt. Het is nog onduidelijk wat er is gebeurd, maar de politie vermoedt dat het om een conflict tussen twee of meer personen ging.

De aanleiding van de steekpartij wordt onderzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen