Overslaan en naar de inhoud gaan

Steekpartij Venlo: vrouw (57) omgekomen, man (25) opgepakt

Geplaatst opzondag 30 augustus 2020 - 16:08

Bij de fatale steekpartij in Venlo zaterdagavond laat is een 57-jarige vrouw uit Amersfoort om het leven gekomen.

Een 25-jarige man uit Den Haag is aangehouden.

Verdachte zwaargewond
De politie gaat ervan uit dat hij de vrouw om het leven heeft gebracht in de woning aan de Ferdinand Bolstraat rond 23:45 uur. De verdachte werd na het incident met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

'Moeder en zoon'
De politie vermoedt dat de aanleiding van het steekincident in de familiaire sfeer ligt. De Telegraaf sprak met getuigen en die zeggen dat het zou gaan om een zoon die zijn moeder heeft omgebracht. De politie wil dat niet bevestigen maar meldt wel dat ze allebei niet woonden in het huis waar de fatale steekpartij plaatsvond.

Lees ook: Dode bij steekpartij Venlo, verdachte zwaargewond afgevoerd

Video: Track'88

'Naakt op straat'
Getuigen vertellen De Telegraaf verder dat in het huis een alleenstaande man woont die zijn nicht en haar zoon op bezoek had. De politie meldde eerder al dat de bewoner zijn huis uit vluchtte toen het mis ging. Volgens het dagblad trok een getuige de bewoner weg bij de verdachte, die naakt bovenop hem zou hebben gelegen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen