Overslaan en naar de inhoud gaan

Steekpartij Venlo: vrouw (57) omgekomen, man (25) opgepakt

Geplaatst opzondag 30 augustus 2020 - 16:08

Bij de fatale steekpartij in Venlo zaterdagavond laat is een 57-jarige vrouw uit Amersfoort om het leven gekomen.

Een 25-jarige man uit Den Haag is aangehouden.

Verdachte zwaargewond
De politie gaat ervan uit dat hij de vrouw om het leven heeft gebracht in de woning aan de Ferdinand Bolstraat rond 23:45 uur. De verdachte werd na het incident met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

'Moeder en zoon'
De politie vermoedt dat de aanleiding van het steekincident in de familiaire sfeer ligt. De Telegraaf sprak met getuigen en die zeggen dat het zou gaan om een zoon die zijn moeder heeft omgebracht. De politie wil dat niet bevestigen maar meldt wel dat ze allebei niet woonden in het huis waar de fatale steekpartij plaatsvond.

Lees ook: Dode bij steekpartij Venlo, verdachte zwaargewond afgevoerd

Video: Track'88

'Naakt op straat'
Getuigen vertellen De Telegraaf verder dat in het huis een alleenstaande man woont die zijn nicht en haar zoon op bezoek had. De politie meldde eerder al dat de bewoner zijn huis uit vluchtte toen het mis ging. Volgens het dagblad trok een getuige de bewoner weg bij de verdachte, die naakt bovenop hem zou hebben gelegen.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen