Overslaan en naar de inhoud gaan

Steekpartij in Roermond: slachtoffer krijgt medische hulp

Geplaatst opzondag 25 juli 2021 - 1:41

Een steekpartij heeft in de nacht van zaterdag op zondag voor opschudding gezorgd in de Roermondse Beatrixlaan. Het slachtoffer heeft het incident overleefd.

Dat meldt de politie in een eerste verklaring.

Motief onduidelijk
Rond 1:15 uur kwam er een melding binnen van een steekpartij. Het is vooralsnog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld in de Beatrixlaan. Volgens de politie is er sprake van één slachtoffer en krijgt diegene 'de benodigde medische zorg'.

Het is niet bekend of er ook een verdachte is aangehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen