Overslaan en naar de inhoud gaan

Steekpartij: gewonde man wordt uitgeleverd aan Duitsland

Geplaatst opzondag 3 november 2019 - 15:28

De man die zaterdagavond gewond raakte bij een uit de hand gelopen ruzie in een woning in America, zal worden uitgeleverd naar Duitsland.

Tijdens het onderzoek bleek dat voor deze man een uitleveringsverzoek geldt. De politie in Limburg zal de man daarom binnenkort overdragen.

Arrestaties
De politie werd zaterdagavond rond 19:30 uur opgeroepen voor het incident in een woning aan de Kerkbosweg in America. Daar bleek dat een ruzie tussen twee bewoners was ontaard in een steekpartij. Eén van de mannen raakte daarbij gewond aan zijn hand. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

De aanleiding voor de ruzie is nog niet duidelijk. De politie heeft beide mannen aangehouden.

Lees ook: Ruzie mondt uit in steekpartij: één bewoner gewond

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen