Overslaan en naar de inhoud gaan

Steekpartij bij instelling, medewerker (65) gewond

Geplaatst opzaterdag 9 juni 2018 - 9:21

Bij een steekpartij op het terrein van een zorginstelling in Horn is zaterdagochtend een 65-jarige medewerker gewond geraakt.

De 61-jarige messentrekker is opgepakt. Het voorval vond zaterdagochtend rond 06:00 uur plaats bij Proteion aan de Heythuyserweg (N279).

Betrapt
De verdachte wilde een bekende van hem, die in de instelling woont, meenemen. Het duo werd betrapt door een personeelslid. De medewerker sprak ze hierop aan. De 61-jarige man was hier niet van gediend en trok een mes. De medewerker raakte vervolgens gewond.

Volgens de politie is het slachtoffer niet levensbedreigend gewond.

Eerste keer
Een woordvoerder van Proteion, een instelling voor mensen met dementie, is het de eerste keer dat een dergelijk incident heeft plaatsgevonden. "De a
anleiding zit in de persoonlijke sfeer, maar vanwege privacy kunnen we verder niets zeggen." Volgens de woordvoerder hebben de andere cliënten er weinig van meegekregen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen