Steekpartij Maastricht 14 okt 2020

Maastrichtenaar (27) opgepakt na steekpartij in eigen stad

De politie heeft een 27-jarige inwoner uit Maastricht opgepakt vanwege een steekpartij aan de Griend die woensdagavond plaatsvond.

Deurne horst steekpartij steekincident (18 aug 2020)
Minderjarige Horstenaar opgepakt voor steekpartij in Deurne

Een 15-jarige jongen uit Horst is dinsdag door de politie aangehouden, in verband met een steekpartij in het Noord-Brabantse Deurne.

AZC Asielzoekerscentrum Heerlen
Twee vrouwen gewond na steekpartij in azc Heerlen

De politie is vrijdagmiddag uitgerukt voor een steekincident tussen twee bewoners van het asielzoekerscentrum (azc) in Heerlen.

steekincident venray 17 juli steekpartij (22 jul 2020)
Steekpartij Venray: verdachte gearresteerd

Een man van 25 uit Venray zit vast vanwege een steekpartij op vrijdag 17 juli in die plaats.

D79B5EAA-8284-4A62-9C8D-91BBDE8748D7
Man meerdere keren gestoken in Venray

Bij een steekpartij in Venray is een man ernstig gewond geraakt.

steekincident weert steekpartij (14 jul 2020)
Politie: steekpartij Weert is poging doodslag

Bij de steekpartij in de nacht van zaterdag op zondag in Weert heeft het slachtoffer volgens de politie veel geluk gehad. "Het heeft maar een paar centimeter gescheeld en dan was er toch sprake van een hele andere situatie", zegt een woordvoerster van de politie.

Steekpartij woning Roermond (23 apr 2020)
Steekpartij in Roermondse woning: vier arrestaties

De hulpdiensten zijn donderdagmiddag opgeroepen voor een steekincident in een woning in Roermond. Vier personen zijn opgepakt.

schinveld steekpartij steekincident (20 apr 2020)
Steekincident in Schinveld: daders op de vlucht geslagen

Bij een steekincident in Schinveld is maandagavond een 59-jarige man gewond geraakt. De politie spreekt van een 'flinke wond'.

Politie bij nacht
Man gewond na steekincident, verdachte aangehouden

Tijdens een steekpartij in Kerkrade is donderdagochtend een man gewond geraakt.

Bedreiging met mes (15 sep 2019)
Medewerker lichtgewond bij steekpartij zorginstelling

Een medewerker van een zorginstelling in Hoensbroek is in de nacht van woensdag op donderdag lichtgewond geraakt bij een steekpartij.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten