Overslaan en naar de inhoud gaan

Stationstunnel Roermond vier maanden dicht

Geplaatst opmaandag 14 januari 2019 - 9:50

De stationstunnel in Roermond is sinds maandagochtend afgesloten in verband met werkzaamheden. De tunnel blijft vier maanden dicht.

De rijbaan krijgt nieuw asfalt en er komt nieuwe verlichting in de tunnel.

Hinder
"De werkzaamheden duren tot medio mei en het verkeer zal er hinder van ondervinden", zegt wethouder Rens Evers. "Het verkeer kan niet door de tunnel en dat is toch een belangrijke verkeersader in Roermond."

Fietsers
De wethouders denkt dat automobilisten een gewenperiode van een paar dagen nodig hebben en dat de overlast daarna zal afnemen. "Fietsers en voetgangers kunnen wel nog door de tunnel", zegt de wethouder.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen