Overslaan en naar de inhoud gaan

Station Sittard omgedoopt tot 'Oktoberfeest Centraal'

Geplaatst opdonderdag 10 oktober 2019 - 10:17

Station Sittard wordt tijdens het grootste Oktoberfeest van Nederland twee dagen omgedoopt tot 'Oktoberfeest Centraal'.

Reizigers moeten niet raar opkijken als ze op zondag en woensdag schlagermuziek horen, gratis pretzels krijgen aangeboden en mogen genieten van de Grenzeloze Show.

Zingende conducteur
De NS stuurt de zingende conducteur Max Strammer naar het Sittardse treinstation op woensdag om de bezoekers van de vijftiende editie welkom te heten. Max is het alter ego van conducteur Marco ten Kate. Op het station treedt hij vanaf 17:00 uur op met klassiekers uit zijn repertoire zoals 'Rosamunde' of 'Ein Prosit der Gemütlichkeit'.

Pretzels
Zondag, de drukst bezochte dag, deelt de spoorwegenorganisatie vanaf 11:00 uur gratis pretzels uit en wacht er ook ander vertier voor Oktoberfeestgangers. Het station wordt ook aangekleed in Oktoberfeest-stijl.

Het vijftiende Oktoberfeest Sittard begint vrijdag en duurt tot en met woensdag.

Foto: Max Strammer
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen