Muurschildering AH to go Station Maastricht

Muurschildering station Maastricht in oude luister hersteld

De muurschildering in het station van Maastricht, die jarenlang onzichtbaar was, is weer voor iedereen te bewonderen. De schildering is te zien in de supermarkt van het station, die enkele weken dicht was voor renovatie.

Demonstratie Koerden Station Maastricht (11 okt 2019)
Koerden demonstreren op station Maastricht

Een groepje van zo'n 30 Koerden heeft vrijdagavond gedemonstreerd op station Maastricht vanwege de Turkse aanval in Syrië.

Station Maastricht krijgt nieuwe liften

ProRail gaat op station Maastricht twee van de drie liften vervangen. Ze zijn aan het eind van hun levensduur.

Pianojongen haalt 50.000 euro op

De 12-jarige Bas Schipper uit Veendam heeft met zijn optreden op alle stationpiano's meer dan 50.000 euro opgehaald voor zijn zieke zus en diabetespatiënten. De jongen begon zijn actie zaterdagmorgen in Maastricht.

Maastricht station brug (25 oktober 2016)
Maastricht is een (tijdelijke) brug rijker

Maastricht is weer een brug rijker. Dit keer niet over de Maas, maar over een gapende bouwput in Wyck.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten