Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Statenlid gaat organisatie OLS 2019 leiden

Geplaatst opzondag 16 september 2018 - 20:17

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2019, in Sevenum, krijgt vorm. Zo is Rudy Tegels benoemd tot voorzitter van het schuttersfeest.

Tegels zetelt sinds 2015 voor het CDA in de Provinciale Staten.

Kwartet
Erik Sturme, voorzitter van OLS 2018-winnaar Schutterij St. Sebastianus, is tot vice-voorzitter benoemd. Ton Hermans, die directeur is op het Cita Verde College in Horst, is de nieuwe penningmeester, terwijl Jan Lemmen als secretaris het bestuurskwartet completeert.

Lees ook: Schutterij rekent op Sevenumse bevolking voor OLS 2019

Feestjaar
Daarnaast zijn er tien werkgroepen en een 'stuurgroep' opgericht om het OLS 2019 te gaan organiseren. "De schutterij ziet dit als een grote kans en haar is er alles aan gelegen om er een prachtig en onvergetelijk feestjaar van te gaan maken", zegt de organisatie in een persbericht.

Voor het eerst
Op 2 oktober wordt Schutterij St. Sebastianus, die in juli 'd'n Um' voor zich opeiste, nog gehuldigd in het Provinciehuis in Maastricht. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Sevenum het OLS mag organiseren.

Lees ook: Sevenum wint het Oud Limburgs Schuttersfeest

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen