Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Statenlid gaat organisatie OLS 2019 leiden

Geplaatst opzondag 16 september 2018 - 20:17

De organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2019, in Sevenum, krijgt vorm. Zo is Rudy Tegels benoemd tot voorzitter van het schuttersfeest.

Tegels zetelt sinds 2015 voor het CDA in de Provinciale Staten.

Kwartet
Erik Sturme, voorzitter van OLS 2018-winnaar Schutterij St. Sebastianus, is tot vice-voorzitter benoemd. Ton Hermans, die directeur is op het Cita Verde College in Horst, is de nieuwe penningmeester, terwijl Jan Lemmen als secretaris het bestuurskwartet completeert.

Lees ook: Schutterij rekent op Sevenumse bevolking voor OLS 2019

Feestjaar
Daarnaast zijn er tien werkgroepen en een 'stuurgroep' opgericht om het OLS 2019 te gaan organiseren. "De schutterij ziet dit als een grote kans en haar is er alles aan gelegen om er een prachtig en onvergetelijk feestjaar van te gaan maken", zegt de organisatie in een persbericht.

Voor het eerst
Op 2 oktober wordt Schutterij St. Sebastianus, die in juli 'd'n Um' voor zich opeiste, nog gehuldigd in het Provinciehuis in Maastricht. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Sevenum het OLS mag organiseren.

Lees ook: Sevenum wint het Oud Limburgs Schuttersfeest

Vanaf 17 september dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Bekijk alvast een voorproefje!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen