Overslaan en naar de inhoud gaan

Startschot eerste vrouweneditie Volta Limburg Classic

Geplaatst opzaterdag 1 april 2017 - 13:03

De eerste editie van de Volta Limburg Classic voor vrouwen is van start gegaan.

In totaal startten zo'n 130 vrouwen in Eijsden, drie kwartier nadat de mannen vanaf de Diepstraat in Eijsden waren vertrokken.

Je volgt de koers hier live.

Limburgse vrouwen
Aan de start ook Limburgse vrouwen. Sabrina Stultiens uit Meijel: "Het gaat heel erg goed. Ik heb een aantal wedstrijden achter de rug en voel elke week dat het beter gaat." Stultiens kampte afgelopen seizoen met knieklachten. "Ik ga lekker koersen en zie wel waar het schip gaat stranden."

Britt Teunissen, zus van Mike Teunissen, verschijnt vandaag ook aan de start van de Volta Limburg Classic voor dames. De Ysselsteynse: "Het is mijn eerste koers, dus ik weet zelf ook niet wat ik kan verwachten. Ik ging er eigenlijk vanuit dat het een clubwedstrijd was. Er doen nu toch een aantal profs mee dus het is afwachten hoe het vandaag zal gaan."

Pauliena Rooijakkers uit Venray: "Dit is één van mijn eerste wedstrijden. Ik heb het goed naar mijn zin bij Parkhotel Valkenburg Cycling Team. Deze wedstrijd is ook wel mooi om te rijden, ook de Amstel Gold Race over twee weken, daar kijk ik naar uit."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stultiens doet mee aan eerst Volta Limburg voor vrouwen
Lotto-Jumbo en BMC naar Volta Limburg Classic
Sabrina Stultiens in top 10 Giro Rosa
Sabrina Stultiens uit top tien in Giro Rosa
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen