Overslaan en naar de inhoud gaan

Startbewijzen halve marathon Venloop uitverkocht

Geplaatst opwoensdag 3 augustus 2016 - 7:59

De inschrijving voor de halve marathon van de Venloop 2017 is in een recordtempo volledig uitverkocht.

Dat meldt de organisatie van het hardloopevenement op haar eigen website.

Record
De inschrijving voor de Venloop ging op maandag 1 augustus van start. Binnen 48 uur waren alle beschikbare individuele startnummers voor de halve marathon al verkocht aan een hardloper. Inschrijven is inmiddels dus niet meer mogelijk.

"Bij het totaal aantal inschrijvers is al rekening gehouden met afmeldingen, daarom wordt er niet met reservelijsten gewerkt", zo laat de organisatie weten.

Lees ook: Grote belangstelling voor halve marathon Venloop

Vorig jaar had de organisatie nog een week nodig om alle inschrijfbewijzen voor de halve marathon kwijt te raken. Ook toen was dit een record.

Tien kilometer
Hardlopers kunnen zich nog wel aanmelden voor de tien kilometer, maar voor de inschrijving op die afstand is wel snelheid geboden. Volgens Nico van Knippenberg, voorzitter van de Venloop, zit de tien kilometer inmiddels halfvol.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stitzinger meldt zich af voor Venloop
Venloop
Halve marathon Venloop vol
Venloop Kinderen Bambino (26 maart 2017)
Kinderen rennen hun eigen Venloop
Extra startbewijzen voor Venloop 2015
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen