Overslaan en naar de inhoud gaan

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 6:46

Het achterlaten van een fiets bij een kasteelvijver in Tegelen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat consternatie gezorgd. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, omdat gedacht werd dat er iemand te water was geraakt.

De hulpdiensten werden vrijdag iets voor 4:00 uur gealarmeerd, omdat er een fiets bij de vijver aan de Kasteellaan was gevonden met een spoor naar de plas.

Ambulance stand-by
De brandweer ging in de vijver op onderzoek uit om erachter te komen of iemand te water was geraakt. De ambulance stond uit voorzorg alvast stand-by. Na heel wat speurwerk bleek dat de onfortuinlijke fietser gewoon thuis was. Hij was na een avondje stappen wel degelijk in het water beland, maar door vrienden eruit gehaald. De fiets was wel bij de vijver achtergelaten. "Kennelijk zonder te beseffen wat voor inzet van de hulpdiensten dit tot gevolg heeft", schrijft de politie op Twitter.

Het is niet bekend of dit voor de veroorzaker van de consternatie nog consequenties heeft.

Deel dit bericht via
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen