Overslaan en naar de inhoud gaan

Stapper laat fiets achter: massale inzet hulpdiensten

Geplaatst opvrijdag 18 oktober 2019 - 6:46

Het achterlaten van een fiets bij een kasteelvijver in Tegelen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag voor heel wat consternatie gezorgd. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, omdat gedacht werd dat er iemand te water was geraakt.

De hulpdiensten werden vrijdag iets voor 4:00 uur gealarmeerd, omdat er een fiets bij de vijver aan de Kasteellaan was gevonden met een spoor naar de plas.

Ambulance stand-by
De brandweer ging in de vijver op onderzoek uit om erachter te komen of iemand te water was geraakt. De ambulance stond uit voorzorg alvast stand-by. Na heel wat speurwerk bleek dat de onfortuinlijke fietser gewoon thuis was. Hij was na een avondje stappen wel degelijk in het water beland, maar door vrienden eruit gehaald. De fiets was wel bij de vijver achtergelaten. "Kennelijk zonder te beseffen wat voor inzet van de hulpdiensten dit tot gevolg heeft", schrijft de politie op Twitter.

Het is niet bekend of dit voor de veroorzaker van de consternatie nog consequenties heeft.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen