Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Stankoverlast: gezin laat huurhuis achter als vuilnisbelt

Geplaatst opwoensdag 16 mei 2018 - 10:52

Een gezin heeft hun huurhuis in de Kerkraadse wijk Bleijerheide achtergelaten als een vuilnisbelt. Dat heeft de afgelopen tijd voor de nodige stankoverlast gezorgd.

De verhuurder van de woning aan de Groot-Nullandstraat ontdekte vorige week dat het om zijn pand ging.

Hennep
Hij ging een kijkje nemen in de woning nadat hij post over een betalingsachterstand had gekregen. Ook bleek er een hennepplantage te zijn ontruimd.

Oplichters
"Het blijken dus oplichters want ze hebben met allerlei namen van alles besteld, maar nooit iets betaald", zegt Marcel Huls, de verhuurder die nota bene naast het vervuilde pand woont. "Afval hebben ze nooit opgeruimd. Ik heb nu al twee volle containers weggebracht." Buren klaagden de laatste tijd steeds vaker over stankoverlast. "We merkten dat er in de zomer wel heel veel vliegen waren. Nu weten we waarom", zegt Huls.

Incasso
Twee maanden geleden is het gezin, dat er sinds 2010 heeft gewoond, na tussenkomst van een incassobureau vertrokken naar een adres in België.

Duizenden euro's
Huls verwacht nog zeker een week bezig te zijn met puinruimen. Het opruimen en herstellen kost hem duizenden euro’s en de achterstallige huur zal hij waarschijnlijk nooit meer krijgen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen