Stank in Venlo

Brandweer meet verhoogde concentraties benzinedamp in Venlo

De brandweer in Venlo heeft bij metingen verhoogde concentraties benzinedamp waargenomen in een riool.

Luchtfoto van het OML-Zevenellenterrein in Haelen
Roermond bezorgd over mestverwerking in Haelen

Dorpsraden en wijkteams in Roermond maken zich grote zorgen over plannen voor mestverwerking op een bedrijventerrein aan de overkant van de Maas in Haelen.

Stank Sevenum 1 okt 2020
Stank in Sevenum: twee mensen naar ziekenhuis

Twee mensen zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, omdat ze zich slecht voelden door een onbekende geur in een woonhuis in het buitengebied van Sevenum.

Vlodrop stank geur brandweer (28 sep 2020)
Brandweer speurt naar zurige diarreegeur in Vlodrops riool

De brandweer is maandagavond urenlang in Vlodrop in de weer geweest om de oorzaak van een penetrante geur te vinden.

Hooibrand Duitsland (23 sept)
Rook en stank in Echt-Susteren door strobalenbrand Duitsland

Een grote stobalenbrand vlak over de grens veroorzaakt woensdagochtend veel rook- en stankoverlast in Echt-Susteren en omgeving.

Stankoverlast boerderijwinkel Nederweert 21 jun 2020
Chemische lucht na rammen boerderijwinkel

Een chemische lucht was zondagmorgen reden voor de brandweer om opnieuw poolshoogte te nemen op de plek in Nederweert waar zaterdag een auto een boerderijwinkel ramde.

Stank, geur, overlast, stankoverlast
Het stinkt in Zuid-Limburg: waar komt die geur vandaan?

In Zuid-Limburg hangt al enkele uren een sterke kerosinegeur in de lucht. Het is nog onduidelijk waar de geur vandaan komt.

Vreugde en twijfel na uitspraak stinkfabriek De Heus

Actiegroep Stankoverlast De Heus is blij met de uitspraak van de rechtbank, die de nieuwe vergunning van de veevoederfabriek in Maasbracht heeft teruggedraaid.

Rechter zet streep door vergunning stinkfabriek De Heus

De rechtbank in Roermond heeft een streep gezet door de nieuwe vergunning voor de beruchte stinkfabriek De Heus in Maasbracht.

Lomm klaagt over frietlucht aardappelverwerker

Na klachten over stank uit de omgeving van de frietfabriek van Aviko in Lomm komen er gesprekken tussen Aviko, de dorpsraad en de gemeente.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten