Overslaan en naar de inhoud gaan

Stan Valckx: 'Heb vertrouwen in VVV'

Geplaatst opwoensdag 12 mei 2021 - 17:46

Aan de vooravond van de cruciale wedstrijd tegen Ajax, heeft manager voetbal van VVV-Venlo, Stan Valckx, vertrouwen in een goede afloop. "Ik ben een optimistisch persoon. Het komt goed."

VVV-Venlo moet in de laatste twee wedstrijden vier punten halen om degradatie af te wenden. En dat wordt een lastige klus tegen Ajax en FC Emmen.

Video: L1

Zorgen
Valckx is een optimist maar kan niet ontkennen dat hij wel eens wakker ligt van de zorgen. "Niet vaak, maar soms ben ik om half vier wakker en dan sta ik maar op." VVV-Venlo is door twaalf verliespartijen gezakt naar de zeventiende plek op de ranglijst van de Eredivisie. Maar heeft handhaving wel nog in eigen hand.

Verrassing
De manager voetbal voert gesprekjes met de spelers om de moed erin te houden en ook houdt hij contact met de tegenstander van donderdag, Ajax. "We hebben al wat berichtjes over en weer gestuurd. En we hebben een verrassing voor Ajax in petto." Wat dat precies is, wil hij niet kwijt.

Giakoumakis
Valckx hoopt dat zijn spits Giorgos Giakoumakis weer de goede vorm te pakken heeft. De Griekse aanvaller die in de belangstelling staat van meerdere buitenlandse clubs. "Hij zat in een goede flow tegen RKC afgelopen weekend. Het zou mooi zijn als hij er nog een paar maakt. Zou goed voor hemzelf zijn met het oog op een transfer én goed voor VVV."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen