Overslaan en naar de inhoud gaan

Stan Valckx benoemd tot technisch manager VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 11 januari 2017 - 11:57

Oud-profvoetballer Stan Valckx (53) uit Arcen is door VVV-Venlo benoemd tot technisch manager.

Valckx was tot zijn benoeming die per 1 januari van dit jaar geldt, technisch adviseur van de koploper in de eerste divisie.

Verheugd
"Stan is dagelijks op de club, onderhoudt de contacten met de hoofdtrainer, overige stafleden en het technisch platform en houdt nauwlettend de individuele- en teamontwikkeling in de gaten. Daarnaast beschikt hij over een groot en waardevol netwerk waarvan we gebruik kunnen maken. Voor ons allen is Stan inmiddels veel meer geworden dan een klankbord of adviseur. Ik ben dan ook verheugd dat Stan vanaf 1 januari de officiële functie vervult van Manager Voetbal en zich hier de komende jaren intensief voor wil blijven inzetten", schrijft Algemeen directeur Marco Bogers op de Facebookpagina van VVV.

Stan Valckx
Stan Valckx begon in het seizoen 1983/84 zijn profcarrière bij VVV-Venlo. Hij speelde vijf seizoenen voor de club, waarvan de laatste drie in de eredivisie. In het seizoen 1988/89 verkaste hij naar PSV. Na een uitstapje van ruim twee seizoen bij Porting Lissabon, bleef hij tot het eind van zijn carrière bij de Eindhovense club.

Stan Valckx speelde in totaal twintig interlands voor het Nederlands elftal. Na zijn voetbalcarrière is hij actief geweest als spelersmakelaar en technisch directeur bij diverse clubs in binnen- en buitenland.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stan Valckx verlaat VVV en vertrekt naar Cyprus
Luc Nilis
Luc Nilis op het veld in Arcen
VVV-Venlo gaat op Duitse toer
Niels Fleuren bij VVV in wachtkamer
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen