Overslaan en naar de inhoud gaan

Stan Valckx benoemd tot technisch manager VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 11 januari 2017 - 11:57

Oud-profvoetballer Stan Valckx (53) uit Arcen is door VVV-Venlo benoemd tot technisch manager.

Valckx was tot zijn benoeming die per 1 januari van dit jaar geldt, technisch adviseur van de koploper in de eerste divisie.

Verheugd
"Stan is dagelijks op de club, onderhoudt de contacten met de hoofdtrainer, overige stafleden en het technisch platform en houdt nauwlettend de individuele- en teamontwikkeling in de gaten. Daarnaast beschikt hij over een groot en waardevol netwerk waarvan we gebruik kunnen maken. Voor ons allen is Stan inmiddels veel meer geworden dan een klankbord of adviseur. Ik ben dan ook verheugd dat Stan vanaf 1 januari de officiële functie vervult van Manager Voetbal en zich hier de komende jaren intensief voor wil blijven inzetten", schrijft Algemeen directeur Marco Bogers op de Facebookpagina van VVV.

Stan Valckx
Stan Valckx begon in het seizoen 1983/84 zijn profcarrière bij VVV-Venlo. Hij speelde vijf seizoenen voor de club, waarvan de laatste drie in de eredivisie. In het seizoen 1988/89 verkaste hij naar PSV. Na een uitstapje van ruim twee seizoen bij Porting Lissabon, bleef hij tot het eind van zijn carrière bij de Eindhovense club.

Stan Valckx speelde in totaal twintig interlands voor het Nederlands elftal. Na zijn voetbalcarrière is hij actief geweest als spelersmakelaar en technisch directeur bij diverse clubs in binnen- en buitenland.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stan Valckx verlaat VVV en vertrekt naar Cyprus
Luc Nilis
Luc Nilis op het veld in Arcen
VVV-Venlo gaat op Duitse toer
Niels Fleuren bij VVV in wachtkamer
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen