Overslaan en naar de inhoud gaan

Stan Valckx benoemd tot technisch manager VVV-Venlo

Geplaatst opwoensdag 11 januari 2017 - 11:57

Oud-profvoetballer Stan Valckx (53) uit Arcen is door VVV-Venlo benoemd tot technisch manager.

Valckx was tot zijn benoeming die per 1 januari van dit jaar geldt, technisch adviseur van de koploper in de eerste divisie.

Verheugd
"Stan is dagelijks op de club, onderhoudt de contacten met de hoofdtrainer, overige stafleden en het technisch platform en houdt nauwlettend de individuele- en teamontwikkeling in de gaten. Daarnaast beschikt hij over een groot en waardevol netwerk waarvan we gebruik kunnen maken. Voor ons allen is Stan inmiddels veel meer geworden dan een klankbord of adviseur. Ik ben dan ook verheugd dat Stan vanaf 1 januari de officiële functie vervult van Manager Voetbal en zich hier de komende jaren intensief voor wil blijven inzetten", schrijft Algemeen directeur Marco Bogers op de Facebookpagina van VVV.

Stan Valckx
Stan Valckx begon in het seizoen 1983/84 zijn profcarrière bij VVV-Venlo. Hij speelde vijf seizoenen voor de club, waarvan de laatste drie in de eredivisie. In het seizoen 1988/89 verkaste hij naar PSV. Na een uitstapje van ruim twee seizoen bij Porting Lissabon, bleef hij tot het eind van zijn carrière bij de Eindhovense club.

Stan Valckx speelde in totaal twintig interlands voor het Nederlands elftal. Na zijn voetbalcarrière is hij actief geweest als spelersmakelaar en technisch directeur bij diverse clubs in binnen- en buitenland.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Stan Valckx verlaat VVV en vertrekt naar Cyprus
Luc Nilis
Luc Nilis op het veld in Arcen
VVV-Venlo gaat op Duitse toer
Niels Fleuren bij VVV in wachtkamer
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen