Baby, kraamzorg

Europese subsidie voor onderzoek bij te vroeg geboren baby's

Wetenschappers van het Maastricht UMC+ krijgen 1,3 miljoen euro voor onderzoek naar stamceltherapie bij te vroeg geboren baby's.

Duizenden aanmeldingen stamceldonatie na actie VVV-held

Er hebben zich zeker vijfduizend mensen aangemeld voor stamceldonatie na de actie van VVV-speler Lennart Thy.

Emotionele oproep heeft succes: donor voor doodzieke Lindsay

Een dolblije Lindsay van den Bosch heeft goed nieuws te horen gekregen. Er is een stamceldonor gevonden voor de doodzieke Landgraafse.

Tranen in ogen bij doodzieke Lindsay na massale steun

De doodzieke Lindsay van den Bosch uit Landgraaf is dolblij met de meer dan duizend stamceldonoren die haar emotionele oproep al heeft opgeleverd.

Honderden nieuwe donoren na oproep doodzieke Landgraafse

De oproep van een doodzieke vrouw uit Landgraaf voor nieuwe stamceldonoren, heeft binnen een dag bijna duizend nieuwe donoren opgeleverd.

Binnen twee jaar stamceltherapie tegen dwarslaesie

Binnen nu en twee jaar brengt een bundeling van Zuid-Limburgse bedrijven een stamceltherapie voor dwarslaesie op de markt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten